Dagens rätt

Måndag – fredag – 110 kr
Pensionärsrabatt 10 % måndag-fredag efter kl. 13.00.
Helg – 185 kr
Öppettider hittar du här

Vecka 21 (20-26/5)
Mån – Biff Strindberg (på ryggbiff) med dijoncrème
Tis – Fläsk med löksås
Ons – Torsk med dillsås
Tors – Helstekt karré med örtsmör
Fre – Pankopanerad kyckling med aioli
Lö- Helgbuffé
Sö – Mors dags buffé – boka ditt bord på telefon 0560-100 26

Vecka 22 (27/5-2/6)
Mån – Skinkstek med gräddsås och äpple
Tis – Wok med nötkött och grönsaker
Ons – Färsbiffar med ajvar och paprikasås
Tors – Helgbuffé
Fre – Flankstek med grönkål och lök
Lö-sö – Helgbuffé

Vecka 23 (3-9/6)
Mån – Strimlad fläskbog med chili & ingefära
Tis – Färskpotatis Carbonara
Ons – Fisk med dill och vitvinssås
Tors – Helgbuffé
Fre – Kycklingklubba med aioli och klyftpotatis
Lö-sö – Helgbuffé

Vecka 24 (10-16/6)
Mån – Ryggbiff med örtsmör och inlagd rödlök
Tis – Helstekt karré med bbq-sås
Ons – Nötfärsbiffar med pepparsås
Tors – Skinkstek med gräddsås och syltlök
Fre – Örtöverbakad lax
Lö-sö – Helgbuffé

Vecka 25 (17-23/6)
Mån – Grönsaksgratäng med kalkon
Tis – Kyckling i tomatsås med ris
Ons – Torsk med dillslungad potatis
Tors – Kotlettrad med grönpepparsås & potatisgratäng
Fre-sö – Helgbuffé

Vecka 26 (24-30/6)
Mån – Lammkotlett med rödvinssky och rostad blomkål
Tis – Pankostekt kyckling med broccolisallad
Ons – Pannbiff med lök
Tors – Revben med dragonmajonnäs och rostad potatis
Fre – Fisk med basilika och tomat
Lö-sö – Helgbuffé