Dagens rätt

Vecka 6 (3-9/2)
Tors – Pannbiff med gräddsås och lingon
Fre – Lax med citrussås
Lö-sö – Helgbuffé

Vecka 7 (10-16/2)
Mån – Köttgryta med paprika och lök
Tis – Skinkstek med gräddsås och äppelmos
Ons – Fisk med het mangosalsa och potatismos
Tors – Nötfärsbiffar med champinjonsås
Fre – Fläskfilé med rostad vitlökssås
Lö-sö – Helgbuffé

Vecka 8 (17-23/2)
Mån – Broccoli- och blomkålsgratäng med chorizo och senapssås
Tis – Pankopanerad kotlett med örtsmör
Ons – Stekt fisk med remouladsås
Tors – Pannbiff med lök, gräddsås och kokt potatis
Fre – Ryggbiff med pepparsås och stekt potatis
Lö-sö – Helgbuffé

Vecka 9 (24/2-2/3)
Mån – Stekt fläsk med löksås
Tis – Helstekt karré med rödvinssky
Ons – Färsbiffar med gräddsås och lingon
Tors – Torsk med äggsås och kokt potatis
Fre – Pluma med aioli och klyftpotatis
Lö-sö – Helgbuffé

Lunchbuffé serveras måndag-fredag kl. 11.30-14.00. Pris 140 kr.
Pensionärsrabatt 10%, må-fre från kl. 13.00.
Lördag-söndag serveras helgbuffé kl. 12.00-15.00. Pris 200 kr.