Vinprovning från Valpolicella till Amarone med Marcel Visser

Vinprovning lördagen den 21 mars kl. 17.30
Marcel Visser tar oss med på en vinresa från Valpolicella till Amarone.
Ni provar fyra olika viner från Valpolicelladistriktet. Marcel guidar oss genom distriktet, olika vintyper, producenten, maten till och historien på ett lättsamt och underhållande sätt. Till provningen intar ni antipasto.
Efter provningen sträcker vi på benen och dricker ett glas Prosecco. Därefter avnjuter ni en tvårätters meny. Till middagen kan ni köpa till ett vinpaket bestående av två av de viner ni provat under provningen (pris 225 kr)

Marcel Visser, Sommelier med mera berättar om sig själv:
”Jag är holländare som via de finaste restaurangerna i London kom till Göteborg för att vara med att starta upp Fond och att sedan ansvara för Fiskekrogens matsal. Sedan klev jag ur matsalen för att börja jobba för en av Sveriges största vinimportörer; Oenoforos & Carovin.
Därefter startade jag CreaVinum Consulting konsultfirma med restaurangutbildning och restaurangutveckling.
Ida finns jag på Grythyttans Gästgivaregård där jag förvaltar deras vinkällare, som kursansvarig lärare för Sommelierutbildningen av YRGO och som konsult och kvalitetsansvarig på Restaurang Eat And Teach i Malung.
Äger och driver Grythyttan Vintage Selection AB som importerar mogna viner av klassiska distrikt till Sverige. ”

Välkomna till oss på en trevlig vinkväll!